Akciók

Motorarzenál 5-10% kedvezmény

A Menta Autósiskola autós/motoros/teherautós tanulóinak a motorarzenál.hu 5-10% kedvezményt biztosít!

Osztály Vigyázz!

Ha te egy osztályközösség tagja vagy és a barátaiddal szeretnétek a segédmotoros jogsit megszerezni, és a nyári szünetben már mindenhová robogóval járni itt a nagy lehetőség.

Szervezd meg barátaid, osztály vagy éppen évfolyamtársaid közül minimum 8 fő egyidejű jelentkezését smkp tanfolyamra és az elméleti tanfolyamot 90 % kedvezménnyel kapjátok a Menta Autós Motoros Iskolától! Az elméleti oktatást akár a te általános iskoládban is lehetséges, így iskolaidő után mintha szakkörbe járnál elvégezhető a Kresz tanfolyam.

Egyet fizet kettőt kap

A járművezető képzésben lehetőség van arra, hogy egy tanfolyam keretén belül két kategóriából tegyen vizsgát valaki. Az ilyen úgynevezett együtt tartott tanfolyamok keretein belül ajánljuk a motorkerékpár és a személygépkocsi vezetői engedély együttes megszerzését, anélkül, hogy az elméleti tanfolyam extra költséget jelentene.

Ha már úgyis Kresz tanfolyamra jársz nem jár sokkal több tanulással az, hogy ne csak autóból, hanem motorból is jogosítványt szerezz életkorodnak megfelelő kategóriában!

Ezért az A1+B motorkerékpár 125 cm3-ig plusz személygépkocsi jogosítvány 16.5 éves kortól, A2+B 17.5 éves kortól maximum 35kW-os motorkerékpár és személygépkocsi, vagy A+B kategória 24 éves kortól motorkerékpár korlátozás nélkül és személygépkocsi kategóriák gyakorlatilag féláron letehetőek! Akik munka vállalási céllal szeretnének tehergépkocsi vezetői engedélyt szerezni, azok részére javasolni szoktuk, hogy fontolják meg a nehéz pótkocsi vezetői engedély megszerzését is.

Ez ugyan külön tanfolyam, de itt is biztosítjuk az 50%-os akciót, tehát a C kategória elméleti díját 50% és az CE kategória is 50% kedvezménnyel kapod!